Boerenmarkt Vilsteren

VILSTEREN – op zaterdag 20 november tussen 11.00 en 16.00 uur is er weer een boerenmarkt in Vilsteren met streekproducten en ambachtelijk geproduceerd eetwaar. Deze keer is er extra aandacht voor jacht en slacht. Rond 11.00 wordt er gestart met jachthoornblazen en dit optreden wordt om 13.30 uur herhaald. Om toegang te krijgen tot de markt worden bezoekers op corona gecheckt: er zal gevraagd worden naar een QR-code, een negatieve GGD-test of een bewijs van recente genezing. De Boerenmarkt Vilsteren vindt iedere derde zaterdag van de maand plaats. Kijk voor meer informatie en de lijst van deelnemers op www.landgoedvilsteren.nl en voor de laatste nieuwtjes op Facebook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.