Bijeenkomsten regioverkenning ‘Wonen en Zorg’ afgelast

OMMEN – De organisatie van het project Regioverkenning Wonen en Zorg Ommen heeft besloten vanwege de toenemende onzekerheid rondom de coronamaatregelen, de geplande bijeenkomsten in de gemeente Ommen te annuleren. Bovenal zijn deze bedoeld om elkaar persoonlijk te ontmoeten, te inspireren en tot concrete acties te komen. De organisatie denkt niet tegemoet te kunnen komen aan de huidige regels. Wel is men blij met het aantal ingevulde vragenlijsten en de aanmeldingen voor de bijeenkomsten die op verschillende plekken in de gemeente Ommen gepland stonden. Deze waren bedoeld om de uitkomsten van de enquête te bespreken en hierover met elkaar in gesprek te gaan. Het animo voor het thema ‘Wonen en Zorg’ leeft klaarblijkelijk onder de (toekomstige) senioren gezien de vele aanmeldingen. De bijeenkomsten worden verplaatst naar (het voorjaar) 2022. Dit wordt te zijner tijd gecommuniceerd naar alle betrokkenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.