Home / / Bazar 2.0 in de Wiekelaar gaat aangepast door

Bazar 2.0 in de Wiekelaar gaat aangepast door

OUDLEUSEN – In verband met de aangescherpte regels omtrent Covid-19 heeft de Wiekelaar besloten om de traditionele bazar op 19 en 20 november af te gelasten. De trekking van de grote verloting (bazar 2.0) gaat wel door. Fysiek bijwonen is niet mogelijk maar de Wiekelaar is achter de schermen bezig om dit in een andere vorm te gieten. Houd de digitale kanalen goed in de gaten, want via deze weg zal er gecommuniceerd worden over de aangepaste plannen. Alle loten zijn reeds verkocht, voor de Wiekelaar een enorme opsteker in deze financieel onzekere tijden.

www.wiekelaar.nl

Lees ook

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.