Alzheimer Café

DALFSEN – Op maandagavond 15 november is er Alzheimer Café in Zalencentrum De Overkant in Dalfsen. Mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden zijn van harte welkom. Het programma start om 19.30 uur en de toegang is gratis.

Ook vrijwilligers en professionals die werken met mensen met dementie zijn welkom om mee te praten en/of informatie op te halen. Deze avond gaan de casemanagers Annedien, Rieke, Ina en Evelien werkzaam in de gemeente Dalfsen op een interactieve wijze in gesprek over onderwerpen die leven bij personen met (beginnende) dementie en hun naasten/mantelzorgers. Vragen als: wat is een casemanager dementie en wat kan een casemanager betekenen, komen aan bod. Maar ook (het belang van) dagbesteding, de rol van de mantelzorger en de verschillende wetten en indicaties. Daarnaast is er voldoende ruimte om zelf vragen of voorbeelden in te brengen richting de casemanagers.

Een trefpunt

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Maar ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De gasten praten met elkaar over de dingen die ze meemaken, over dementie, en over mogelijkheden voor hulp en dienstverlening. En dat allemaal in een gemoedelijke sfeer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.