Home / / Albert Heijn Ommen even dicht voor verbouwing

Albert Heijn Ommen even dicht voor verbouwing

OMMEN – Op zaterdag 20 november om 16.00 uur start de verbouwing van de Albert Heijn aan Haven Noord 1. De winkel is dan gesloten om te worden omgebouwd naar het allernieuwste concept met extra aandacht voor vers en gemak.

Supermarktmanager Hans Hienekamp en zijn team kijken erg uit naar de opening van hun vernieuwde Albert Heijn. Die vindt plaats op dinsdag 1 december om 11.00 uur. “Alles, van vloer tot en met plafond, wordt gloednieuw”, vertelt Hans Hienekamp. “De winkel krijgt bredere gangpaden en ruim opgezette afdelingen. Onze klanten zullen absoluut verrast zijn, door het moderne interieur en vooral door het vergrote versassortiment!”

Opening

Albert Heijn Ommen wil graag de opening samen met de buurt vieren. “Wat we gaan doen, weten we niet precies. Dat hangt uiteraard af van de dan geldende coronamaatregelen. In ieder geval zorgen we ervoor dat alle inwoners van de verpleeg- en verzorghuizen in Ommen op 1 december iets lekkers voor bij de koffie krijgen”, aldus de supermarktmanager.

Foto: het winkelteam van Albert Heijn Ommen

Foto: Dirk Brand

Lees ook

Inloopspreekuur D66

OMMEN – Op maandag 6 december zou de fractie van D66 Ommen weer een inloopspreekuur houden in de Carrousel. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.