Home / / Binnenkort geopend in Dalfsen: HELDER Optiek

Binnenkort geopend in Dalfsen: HELDER Optiek

(Advertorial)

DALFSEN – Er is volop bedrijvigheid in het winkelpand aan de Raadhuisstraat 22 in Dalfsen. De laatste voorbereidingen voor de opening van een nieuwe optiekzaak worden getroffen. De inrichting van de winkel is bijna gereed en de laatste brillen worden gepoetst.

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 november viert Jorrit Knol samen met familie, vrienden en andere geïnteresseerden de feestelijke opening van zijn eigen optiekzaak HELDER Optiek. “Ik ben ontzettend blij en trots dat het na maanden voorbereiding eindelijk zover is”, zegt de kersverse ondernemer. Half november opent HELDER Optiek haar deuren en hiermee gaat voor Jorrit een droom in vervulling. Jorrit: “Ik droom al jaren van een eigen zaak. Begin dit jaar verloor ik mijn baan vanwege corona en werd ik gedwongen na te denken over de toekomst.

Scherp

Jorrit is geboren en getogen in Nieuwleusen en woont in Zwolle. Hij is gediplomeerd opticien en leerde het vak bij een grote optiekzaak in Apeldoorn. Daarna werkte hij een aantal jaren als accountmanager en productspecialist bij een contactlenzenfabrikant en een farmaceutisch bedrijf in de optiekbranche. Wat HELDER Optiek onderscheid van andere opticiens in de regio? Jorrit meet met de nieuwste meetapparatuur. “Vaak meten opticiens de brilsterkte op 0,25 dioptrie. De apparatuur waarmee ik meet, maakt het mogelijk op 0,01 dioptrie nauwkeurig te meten. Hierdoor is je zicht scherper, kijk je meer ontspannen en ervaar je minder vermoeidheid.”, legt Jorrit uit. Bij HELDER Optiek kun je rekenen op persoonlijke aandacht, kwaliteit én een goede bak koffie. Benieuwd naar de mogelijkheden en de collectie? Loop dan gerust eens binnen of maak een afspraak via www.helder-optiek.nl of bel (0529) 78 58 24.

Openingstijden:
Dinsdag t/m donderdag van 9.00 tot 18.00 uur.
Vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur.
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

HELDER Optiek
Raadhuisstraat 22
7721 AX Dalfsen
(0529) 78 58 24
info@helder-optiek.nl
www.helder-optiek.nl

Lees ook

Gemeenteraad Dalfsen neemt besluit over zoekgebied Dalfserveld-West

Strenge voorwaarden voor opwekken duurzame energie DALFSEN – Na uitgebreid onderzoek is Dalfserveld-West het meest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.