Home / / 101 jarige Ommenaar Marinus de Jonge in ‘Busje komt zo’

101 jarige Ommenaar Marinus de Jonge in ‘Busje komt zo’

OMMEN – Afgelopen week was de bus van Paul de Leeuw uit het programma ‘Busje komt zo’ in Ommen om televisie-opnames te maken met de 101-jarige Ommenaar Marinus de Jonge en zijn kleindochter Bernadet.

Bernadet werd door Paul de Leeuw in het zonnetje gezet omdat zij elke zaterdag van Enschede naar Ommen rijdt. Zij doet wekelijks boodschappen voor haar opa en ze eten vervolgens altijd samen een pannenkoek bij restaurant Puik. Paul reed met zijn bus speciaal naar Enschede om samen met Bernadet, opa de Jonge in Ommen te bezoeken en vervolgens de traditionele pannenkoek te gaan eten. Als waardering voor haar zorg kreeg ze van Paul de Leeuw een VIP-arrangement aangeboden bij de wedstrijd FC Twente – Feyenoord. De uitzending van deze opnames is te zien op donderdag 2 december bij BNNVARA op Nederland 1. De aankondiging voor dit programma werd afgelopen donderdag gedaan door niemand minder dan zangeres Adele.

Lees ook

Boosterprik mogelijk in alle gemeentes GGD IJsselland

REGIO – Mensen die wel een boosterprik wensen, maar daarvoor niet ‘helemaal’ naar Deventer, Hardenberg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.