Home / / Zoekplaatje van de week: werkkamp/woonoord Eerde

Zoekplaatje van de week: werkkamp/woonoord Eerde

In circa 1950 was er een tentoonstelling in werkkamp/woonoord Eerde. Een van de personen op de foto (nr.3) is burgemeester Nering Bögel en op de achtergrond zijn diverse tentoongestelde afbeeldingen te zien. De foto is gemaakt door de bekende Ommer fotograaf G. Terra. Het album ‘Werkkamp – Woonoord Eerde’ met vele afbeeldingen en gerelateerde artikelen is toegankelijk via QR-code (url) ‘qr.oudommen.nl/woonoord-eerde’. Wie weet meer over deze tentoonstelling, of helpt ons aan de namen van de andere personen op de foto?
Reacties op het zoekplaatje van deze week graag, met vermelding van archiefnummer 000158, verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl, of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl (of versturen naar): Rembrandtstraat 33 (7731SE) in Ommen.
Het zoekplaatje wordt mede mogelijk gemaakt door: Taxi Steen, een familiebedrijf dat kwaliteit en persoonlijke benadering van de passagier hoog in het vaandel heeft staan.

 

Lees ook

Bingo in het Pluscafé

DALFSEN – Op 24 oktober is er weer een bingo in het Pluscafe van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.