Home / / Zoekplaatje

Zoekplaatje

In 1974 werd in Ommen de basketbalvereniging De Blokkers opgericht. De sporthal De Blokken stond er nog niet lang en een basketbalclub in Ommen was er nog niet. Bij de oprichting waren er 35 leden. De naam van de club was een afgeleide van de naam van de sporthal, die toen sporthal De Blokken werd genoemd, tegenwoordig is sprake van de Carrousel. De Blokken was de oude naam van het gebied waar de sporthal was gesitueerd. Basketbalvereniging De Blokkers bestaat helaas niet meer. Dit is één van de 62 foto’s verzameld in het album ‘Basketbalvereniging De Blokkers’ toegankelijk via de Beeldbank van OudOmmen.nl. De foto is gemaakt op zaterdag 5 april 1980 bij een jeugdtoernooi in sporthal De Blokken, waarbij vanaf negen uur ‘s morgens door verschillende basketbalteams in de leeftijd van 8 tot 13 jaar uit de hele regio werd gespeeld om punten.
Het zou leuk zijn als we nog wat namen kunnen toevoegen bij deze foto, wie helpt? Reacties op het zoekplaatje van deze week graag, met vermelding van archiefnummer GO0017, verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl, of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl (of versturen naar): Rembrandtstraat 33 (7731SE) in Ommen. Het zoekplaatje wordt mede mogelijk gemaakt door: Stichting ‘De Darde Klokke’ met het ‘Drie moandeleks tiedschrift veur Ommen’.

Lees ook

Vrijwilligers H. Hartkerk in Lemelerveld gehuldigd

LEMELERVELD – De locatieraad van de H. Hartkerk in Lemelerveld heeft op zaterdag 9 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.