Home / / Zingen is leuk én gezond

Zingen is leuk én gezond

OMMEN – Op dinsdag 5 oktober houdt Kamerkoor Salland een open repetitie van 19.45 tot 22.00 uur in De Kern in Ommen. Eenieder die zin heeft om te komen luisteren, meezingen en de sfeer te proeven is van harte welkom. Bladmuziek is aanwezig. Het repertoire is breed, soms onbekend en spannend, maar altijd mooi. De dirigent is Henk Ophoff en de leden komen vanuit de wijde omtrek. Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom. Vraag naar Janneke Lukas of Tity Dijkstra. Voor informatie kunt u bellen naar Janneke Lukas: 06-57342424.

Lees ook

Inloopuurtje LPO in Beerzerveld

BEERZERVELD – De fractie van de Lokale Partij Ommen vergadert op maandag 25 oktober bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.