Home / Uncategorized / Vraag de verrassing voor mantelzorgers aan!

Vraag de verrassing voor mantelzorgers aan!

DALFSEN – Op 10 november wordt in heel Nederland de Dag van de Mantelzorg gevierd. Deze dag is speciaal voor mantelzorgers omdat zij zoveel betekenen voor hun partner, kind, buurman, ouder, kennis of vriendin.

Bent u of kent u een mantelzorger ? Vergeet dan niet om de verrassing aan te vragen! Er worden namelijk maximaal 500 mantelzorgers vanaf 18 jaar en zorgend voor iemand uit de gemeente Dalfsen, thuis verrast met een attentie.

Mantelzorgers kunnen zichzelf aanmelden of aangemeld worden door iemand anders op www.saamwelzijn.nl/aanmelden-verrassing-mantelzorg/. In de week van 10 november brengen vrijwilligers de attentie langs. Woont de mantelzorger niet in de gemeente Dalfsen maar zorgt hij/zij wel voor iemand uit de gemeente, dan wordt de attentie op dat adres in Dalfsen bezorgd. Voor hulp bij het digitaal aanvragen kunt u terecht bij een van de Infopunten. Infopunten zijn te vinden in De Mozaïek (Lemelerveld), Trefkoele+ (Dalfsen), de Spil (Nieuwleusen), Wiekelaar (Oudleusen), Anjerpunt (Hoonhorst). Aanmelden kan tot en met 3 november.  Voor vragen kunt u contact opnemen met Janny Velthuis (mantelzorgteam Saam Welzijn) op j.velthuis@saamwelzijn.nl of telefonisch op 06-11276383.

De organisatie van de Dag van de Mantelzorg, namens de gemeente Dalfsen, is in handen van: Werkgroep Mantelzorg Nieuwleusen, Werkgroep Mantelzorg Dalfsen, Werkgroep Mantelzorg Lemelerveld, Zorgspectrum Het Zand locatie Hulstkampen, Zorgcentrum Rosengaerde, ZGR Brugstede en Saam Welzijn (mantelzorgteam). De verrassingstasjes worden mogelijk gemaakt door de gemeente Dalfsen, HEMA Dalfsen, Plus Luuk Tijs Nieuwleusen, Coop Neppelenbroek Lemelerveld, T & F reclame Lemelerveld, K2 reclame Raalte, Jumbo Kamphuis en Drukkerij van Asselt.

Lees ook

Oliebollenactie Excelsior aangepast

DALFSEN – De meeste inwoners hebben inmiddels een flyer in de bus gehad over de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.