Home / / Voorlichtingsavond begraafplaats Lemele

Voorlichtingsavond begraafplaats Lemele

LEMELE – Op woensdagavond 13 oktober houdt het bestuur van de begraafplaats Lemele een voorlichtingsavond in ‘De Schakel’. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar en om 20.00 uur begint de vergadering.

Tijdens deze avond komen de nieuwe mogelijkheden, die er sinds de renovatie van de begraafplaats zijn, aan bod. Van urnen bijzetten in een bestaand graf of het columbarium, tot het uitstrooien van de as in de urnentuin of op het strooiveld. Daarnaast is het bestuur bezig met de vergunning voor een stukje natuurbegraafplaats, aansluitend aan de begraafplaats. In verband met nieuwe mogelijkheden zijn ook de reglementen en de tarievenlijst aangepast. De renovatie en bovenstaande onderwerpen worden toegelicht met behulp van filmpjes en foto’s of via de info die ook nu al op de website staat onder: Ichthuskerk Lemele, begraafplaats. Met betrekking tot de financiën is het bestuur bezig met de goedkeuring van de aanvraag voor een ANBI – waardoor giften aan de begraafplaats aftrekbaar zijn voor de belastingaangifte. Henk Zwinselman vertelt in grote lijnen hoe de begraafplaats er voor staat én wat de inzamelingsactie ten behoeve van de renovatie heeft opgebracht. Iedereen is van harte welkom. Bij vragen kan gemaild worden naar: begraafplaatslemele@gmail.com.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.