Home / / Voedselactie Stichting Oekraïne

Voedselactie Stichting Oekraïne

NIEUWLEUSEN – Ieder jaar in oktober houdt de stichting Oekraïne een collecte voor de aanschaf van voedselpakketten voor arme mensen in Oekraïne. Ook dit jaar komt er tussen 25 en 30 oktober een vrijwilliger van de stichting aan de deur. Daarnaast kan men ook bijdragen door een bedrag over te maken op bankrekening NL54RABO 03455 65754 ten name van Stichting Oekraïne Nieuwleusen met vermelding ‘voedselactie’. De stichting hoopt op een goede opbrengst.

 

Lees ook

Sportclub Lemele laat rode lantaarn achter in Rijssen

RIJSSEN – Op de Koerbelt in Rijssen mocht sportclub Lemele de nare afdronk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.