Home / / Vechtgenotenhuis pakt uit met een verwenmorgen

Vechtgenotenhuis pakt uit met een verwenmorgen

OMMEN – Op vrijdag 29 oktober houdt het Vechtgenotenhuis een verwenochtend voor mensen, die op welke manier dan ook geraakt zijn door kanker.

Het inloophuis is een warm thuis voor iedereen die met kanker te maken heeft (gehad) en velen weten de weg naar het huis te vinden. De één heeft behoefte aan een luisterend oor en de ander wil graag scheppend bezig zijn en zijn of haar gevoel in een creatief project verwoorden. Op vrijdag 29 oktober biedt het Vechtgenotenhuis een verwenmoment waar men vanaf 9.30 uur een schoonheidsbehandeling, een massage of een nagelbehandeling kan ondergaan. Ook is er een medewerkster van Stichting Breiboezem aanwezig. Zij kan belangstellenden met alle liefde voorzien van een gratis gebreide borstprothese. Opgeven kan via activiteiten@vechtgenoten.nl. Kijk voor meer informatie op

www.vechtgenoten.nl

Lees ook

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.