Home / / Twente Plat komt naar Theater de Stoomfabriek

Twente Plat komt naar Theater de Stoomfabriek

DALFSEN – Op zaterdag 16 oktober komt het gezelschap Twente Plat naar de Stoomfabriek. De entreekaarten zijn al in de voorverkoop verkrijgbaar bij Primera Dalfsen en via www.theaterstoomfabriek.nl.

Met knotsgekke typetjes, hilarische sketches en aanstekelijke liedjes staat Twente Plat ook dit seizoen garant voor een oergezellig en onvergetelijk avondje uit. Niet voor niets is Twente van oudsher bekend als broedplaats van de allerbeste streekhumor en Twente Plat bewaakt dit belangrijke stuk erfgoed met verve. Dit doet het ensemble echter zonder in het verleden te blijven hangen: het erfgoed wordt bewaakt terwijl er ook ruimte is voor de moderne tijd. Het maakt Twente Plat tot een dynamisch en actueel gezelschap met een gezonde hang naar het verleden. Het heerlijke avondje uit is hierdoor niet alleen geschikt voor de oudere- maar ook voor de jongere generaties. Naast de humor is Twente Plat ook sterk in liedjes, die live worden begeleid op diverse instrumenten. Want humoristen die kunnen musiceren en musici die de
humor beheersen: je vindt ze weinig, maar in Twente Plat vloeien deze beide disciplines perfect in elkaar over.

Genieten

Op zaterdag 16 oktober kan Dalfsen eindelijk weer genieten van al het moois dat de Twentse humor te bieden heeft. De voorstelling vindt plaats in De Stoomfabriek en begint om 20.00 uur.

Lees ook

Inloopspreekuur OV in de Overkant

DALFSEN – Nu het reizen met het openbaar vervoer niet alleen meer voor noodzakelijke reizen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.