Home / / Start gratis cursussen Digisterker in de bibliotheek

Start gratis cursussen Digisterker in de bibliotheek

DALFSEN – Om de digitale vaardigheden verder te versterken, hebben geïnteresseerden de mogelijkheid de cursus digisterker te volgen in de bibliotheek. De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten van twee uur. Deelnemers worden in een rustig tempo en onder deskundige begeleiding praktisch geholpen.

Vragen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: hoe vraag je een DigiD aan. Hoe werkt de website van de gemeente, het UWV en/of de Belastingdienst? Ook vragen die de deelnemers inbrengen worden zo veel mogelijk behandeld. Digisterker start op 1 november om 15.00 uur in Oudleusen; op 5 november om 14.00 uur in Lemelerveld; op 24 november om 14.00 uur in Dalfsen en op 26 november om 10.00 uur in Nieuwleusen. Aanmelden kan via het Infopunt of op de website van de bibliotheek.

Creatieve workshops

Naast verschillende cursussen, biedt de bibliotheek ook creatieve workshops aan met nieuwe technologie, zoals lasersnijden. Daarnaast zijn er verschillende vrije inloopuurtjes waar men vragen kan stellen over E-books, WhatsApp en andere digitale zaken. Het complete aanbod is te vinden op de website

www.bibliotheekdalfsen.nl

Lees ook

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.