Home / / Sing-in in de Grote Kerk

Sing-in in de Grote Kerk

DALFSEN – Op zondagavond 24 oktober is er een Sing-in in de Grote Kerk met het thema ‘trouw’. De presentatie is in handen van Marjolein Dekker en het begint om 19.00 uur.

De teksten worden geprojecteerd en zijn (om eventueel uit te printen) ook te vinden op www.pgdalfsen.nl. Zoals jaren de gewoonte was, is er ook tijdens deze Sing-in gelegenheid een lied op te geven van een keuzelijst. De band die de liederen begeleidt bestaat uit: Floris Meerveld (piano), Jan Kramer (gitaar), Leonardo van Lenthe (viool), Christine van den Brink (percussie), Henriëtta Kuipers, Marjolein Dekker en Nanette Jansen (zang). Bij de kinderliederen mogen de kinderen op het podium meezingen.

Collecte

Zonder aanmelding kan de Sing-in worden bezocht: in de kerk is ruimte om op afstand van elkaar te zitten. De collecte is bestemd voor Center of Hope in Irak, van St. Open Doors: onderwijs aan kinderen, medische hulp voor iedereen en traumacursussen voor kerkleiders. Wie liever wil overmaken kan dat doen naar: NL 08 INGB 000000 77 33 t.n.v. St. Open Doors, Ermelo o.v.v.: Center of Hope, Irak. Na afloop van de Sing-in is er gelegenheid om koffie, thee of limonade te drinken en elkaar daarbij te ontmoeten. Bel voor meer info naar: 0529-434203 of mail naar: singin.pgdalfsen@gmail.com.

Lees ook

Lampie: Ommermars

In 99 van de honderd ochtenden ben ik als eerste op. Een paar uur later …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.