Home / / Scheidsrechters in het zonnetje

Scheidsrechters in het zonnetje

NIEUWLEUSEN – Ook dit jaar vond de ‘Week van de Scheidsrechter’ weer plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat.

Tijdens deze week willen de KNVB en ARAG zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Ook bij S.V. Nieuwleusen werd daar afgelopen zaterdag bij stilgestaan. Alle scheidsrechters en spelbegeleiders werden in het zonnetje gezet. Iedereen kreeg iets lekkers aangeboden vooraf aan de wedstrijd tijdens de toss. Dit als waardering voor de vele vrijwilligers. Voor de jeugd t/m 12 jaar wordt de functie van spelbegeleider over het algemeen ingevuld door één van de leiders. S.V. Nieuwleusen vindt het belangrijk dat ook de jongste jeugd het respect voor deze spelbegeleider laat zien.

Foto: S.V. Nieuwleusen

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.