Home / / ‘Samen voor de buurt’ een initiatief van RegioBank

‘Samen voor de buurt’ een initiatief van RegioBank

(Advertorial)

Saxenburgh Groep voert actie via Samen voor de buurt

OMMEN – Om meer ontmoetingen tussen bewoners en buurtgenoten te realiseren, wil Saxenburgh Groep op vier ouderenzorglocaties in Ommen tuinen realiseren, de zogeheten Tuin van de Ontmoeting.Ter Haar & Dunnink Hypotheken en Verzekeringen, zelfstandig adviseur van RegioBank, steunt dit project: een initiatief dat bijdraagt aan een sociaal, vitaal Ommen.

Klaasje Dunnink van Ter Haar & Dunnink Hypotheken en Verzekeringen legt uit: “Het project Tuin van de Ontmoeting in Ommen is opgezet om ontmoeting en verbondenheid te bevorderen om zo eenzaamheid tegen te gaan. Samen zaaien, kweken, plukken en oogsten geeft een zinvolle dagbesteding en het brengt de bewoners, familie, vrienden en buurtbewoners van de vier Saxenburghlocaties in Ommen in contact. Wij dragen dit initiatief een warm hart toe. Helpt u ook mee?

Donaties zijn welkom

‘Samen voor de buurt’ is er voor elk initiatief dat bijdraagt aan leefbaarheid in de buurt en zorgt voor verbinding. Ook de ‘Tuin van de Ontmoeting’ kan uw hulp goed gebruiken. Bijvoorbeeld voor de aanschaf van bloemen, planten, bomen en een kas. Daarom zijn donaties vanuit Ommen meer dan welkom. Hoe meer steun uit de omgeving, hoe beter. Zo dragen we samen bij aan een fijne plek voor iedereen. Want een sociaal Ommen maken we samen.”

Over RegioBank

RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. Met zelfstandige adviseurs is RegioBank actief in veel buurten, in dorpen en in kleine steden. In al die jaren zijn de zelfstandig adviseurs van RegioBank uitgegroeid tot vertrouwde gezichten in de buurt. Zij weten hoe belangrijk een leefbare buurt is: een buurt waar iedereen zich thuis voelt. Daarom steunt RegioBank samen met het Oranje Fonds lokale projecten die dit gevoel vergroot en regelt de klant zijn bankzaken gewoon in de buurt. Dat is RegioBank, de buurtzame bank. Regiobank is onderdeel van de Volksbank, samen met SNS, ASN Bank en BLG Wonen. Voor meer informatie: www.regiobank.nl.

Samen voor de buurt

Samen voor de buurt is er voor elk initiatief dat bijdraagt aan leefbaarheid in de buurt en zorgt voor verbinding. Zo zorgen we samen voor een buurt waar je fijn woont, je thuis voelt en waar mensen naar elkaar omkijken. En dát wil RegioBank ook voor Ommen. Ga daarom naar www.samenvoordebuurt.nl en doneer.

Lees ook

Sportclub Lemele laat rode lantaarn achter in Rijssen

RIJSSEN – Op de Koerbelt in Rijssen mocht sportclub Lemele de nare afdronk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.