Home / / Recreatiebootjes uit de Vecht getakeld

Recreatiebootjes uit de Vecht getakeld

OMMEN – De natuur herhaalt zich elk jaar schaamteloos. De zomer is voorbij. De zwaluwen zijn vertrokken richting Afrika. Langzaam verliezen de bomen hun tooi, verdwijnen de caravans van het recreatieveld op de camping en worden de bootjes uit de Vecht gehaald en gaan de winterstalling in. De haven, waar tot voor kort de bootjes neus aan kont lagen is leeg. Het daglicht wijkt, we draaien de verkeerde kant op. Dat is dit jaar niet anders dan in andere jaren. Zaterdag was de dag dat de sloepjes, motorbootjes, doerakken en ander vaartuig uit de Vecht werden gehesen, altijd weer een visueel spektakel.

Tekst/Foto: Willem Lampe

Lees ook

Vrijwilligers H. Hartkerk in Lemelerveld gehuldigd

LEMELERVELD – De locatieraad van de H. Hartkerk in Lemelerveld heeft op zaterdag 9 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.