Home / / Plaats voor nieuwe deelnemers bij het houtsnijden

Plaats voor nieuwe deelnemers bij het houtsnijden

DALFSEN – Bij het houtsnijden in de Polhaar is plaats voor nieuwe deelnemers. Iedere vrijdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur wordt deze activiteit door Saam Welzijn geïnitieerd. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname en indien nodig kan er gebruik gemaakt worden van de aanwezige materialen. Het gaat om creatief bezig zijn met hout en samen met anderen biedt het de gelegenheid om van elkaar te leren en ideeën op te doen. Belangstellenden kunnen vrijblijvend een kijkje nemen om de sfeer te proeven en zich laten informeren over deze activiteit.

Lees ook

Inloopspreekuur D66

OMMEN – Op maandag 6 december zou de fractie van D66 Ommen weer een inloopspreekuur houden in de Carrousel. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.