Home / / Ouder kan gratis mee naar jeugdtheater over pesten

Ouder kan gratis mee naar jeugdtheater over pesten

OMMEN – Theater Carrousel heeft op woensdagmiddag 13 oktober een jeugdvoorstelling over het thema pesten. Dat is tevens het thema van de Kinderboekenweek.

Als bijzonderheid biedt het theater volwassenen de mogelijkheid om gratis mee te komen bij een betalend kind. Per betalend kind kan één volwassenen de voorstelling gratis bijwonen.

Overleven

De voorstelling ‘Ik ben Vincent’ is gebaseerd op een boek van Enne Koens met als titel: ik ben Vincent en ik ben niet bang. Vincent is zo’n jongetje die alles weet over overleven in de natuur, maar het overleven in een klas lukt hem niet. Hij wordt altijd gepest. En dan komt ook het schoolkamp eraan, wat een ramp. Inmiddels heeft hij alles verzameld om dat kamp te overleven. Maar hij blijft bang. Opeens komt er een supercool nieuw meisje in de klas, Jasmijn. Ze noemt zich de Jas. En wat blijkt: ze wil vrienden worden met Vincent. Zal nu alles anders worden of is dat een utopie? De voorstelling gaat over pesten, treiteren, terugvechten, over wat normaal is en een innige vriendschap.

Kinderboekenweek

Pesten is het thema van de Kinderboekenweek en dit boek speelt daarin een hoofdrol. De voorstelling begint om 15.00 uur en de entree bedraagt 10 euro, waarvoor dus een volwassene gratis mee mag komen naar de voorstelling. De Carrousel hanteert deze actie ook bij alle andere kindervoorstellingen dit seizoen. Kijk voor meer informatie over de jeugdvoorstellingen op

www.theatercarrousel.nl

Foto: Moon Saris

Lees ook

Lampie: Ommermars

In 99 van de honderd ochtenden ben ik als eerste op. Een paar uur later …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.