Home / / Opbrengst collecte HandicapNL

Opbrengst collecte HandicapNL

DALFSEN – Met de collecte van HandicapNL is in Dalfsen, Hoonhorst en Oudleusen een bedrag van 3.154,72 euro opgehaald. Dit bedrag is exclusief de giften die gedaan zijn met de QR-code. De organisatie bedankt alle vrijwilligers die met de bus op pad zijn geweest en alle gevers voor hun giften.

HandicapNL droomt van een Nederland waarin je met een handicap echt kunt meedoen. Een maatschappij waarin iedereen eigen keuzes kan maken. Waarin men weerbaarder is en waar zichtbaar is wat mogelijk is en niet hetgeen je beperkt. Met de opbrengst kunnen mensen met een handicap worden ondersteund en familieleden worden geholpen een balans te vinden tussen draaglast en draagkracht. Bovendien wordt de sociale kring en de maatschappij gestimuleerd om met een open blik naar de mogelijkheden van mensen met een handicap te kijken. Mocht u de collectant hebben gemist, is het mogelijk alsnog te doneren via

www.handicap.nl

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.