Home / / Oll Ommer cabaretavond

Oll Ommer cabaretavond

OMMEN – Op vrijdag 5 november houdt De Gemienschop van Oll Ommer een cabaretavond in de Kern. De dames van ‘Twee Recht Twee Averecht’ treden op met de voorstelling ‘Valse Trek’. Met een knipoog en een kwinkslag nemen de dames Lucina, Alie, Janet en Jeanet het leven van alledag op de hak. De doelstelling van Oll Ommer is het in stand houden van het dialect en oude gebruiken. Mensen die daar ook affiniteit mee hebben, kunnen naderhand als lid worden ingeschreven. Kopje koffie/thee met een plak cake worden aangeboden en ook de toegang is gratis.

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.