Home / / Najaarsconcert Sallands Bachkoor

Najaarsconcert Sallands Bachkoor

OMMEN – Op vrijdag 29 oktober en zaterdag 30 oktober geeft het Sallands Bachkoor een najaarsconcert in respectievelijk de Van Dedemkerk in Dedemsvaart en in de Gereformeerde Kerk aan de Bouwstraat in Ommen. Onder leiding van dirigent Leendert Runia, met begeleiding van Jan de Roos en Roelien van Wageningen duren de concerten ongeveer een uur. Het Sallands Bachkoor brengt werken ten gehore van Bach en Mendelssohn. Aanvang 20.00 uur, de toegang is gratis met een collecte bij de uitgang. Wel vindt er een coronacheck bij de ingang plaats.

www.sallandsbachkoor.nl

Lees ook

Kindplein Oost concrete stap dichterbij

OMMEN – Woensdag 1 december hebben Stichting Floreant (CBS De Kardoen), Stichting OOZ (OBS Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.