Home / / Lesgroep voor NT-2ers in Ommen

Lesgroep voor NT-2ers in Ommen

OMMEN – Het Taalpunt in de bibliotheek in Ommen biedt iedereen die dat nodig heeft de mogelijkheid om te oefenen met taal. Speciaal voor degenen die het Nederlands als tweede taal hebben (de zogeheten NT2 groep) is er nu een lesgroep op de maandagmiddag. Meedoen is gratis en er is nog plaats voor nieuwe deelnemers. De lessen worden gegeven in het Vechtdalcollege, Balkerweg 2 in Ommen van 13.00 tot 16.00 uur. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Christa Riddersma via: criddersma@landstede.nl.

Lees ook

Vrijwilligers H. Hartkerk in Lemelerveld gehuldigd

LEMELERVELD – De locatieraad van de H. Hartkerk in Lemelerveld heeft op zaterdag 9 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.