Home / / Leren breien en haken

Leren breien en haken

NIEUWLEUSEN – Sinds de versoepeling van de coronamaatregelen is het weer mogelijk om te (leren) breien en haken in de Olmen in Nieuwleusen. Zowel jongeren als ouderen zijn welkom op de maandagavond van 19.30 tot 21.00 uur. Tijdens deze creatieve bijeenkomsten kunnen de vaardigheden aangeleerd worden door ervaren handwerkers. Het is de bedoeling om van en met elkaar te leren. Eigen voorbeelden ter inspiratie kunnen meegenomen worden. Materialen en ideeën zijn ter plekke aanwezig. De bijeenkomsten zijn gratis te bezoeken. Enkel voor het kopje koffie/thee wordt een bijdrage gevraagd.

Lees ook

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.