Home / / Klaverjassen in het Emmagebouw

Klaverjassen in het Emmagebouw

DALFSEN – Omdat de klaverjascompetitie bij ASC voetbal gestopt is, zijn Albert Busker en Johan Melenhorst sinds 18 oktober gestart met klaverjasavonden. Het doel is om eens per twee weken te klaverjassen: de eerstvolgende kaartavond is op 1 november. Er is geen sprake van een langlopende competitie, maar op elke avond zal er een winnaar zijn die bijvoorbeeld wordt beloond met een vleesprijs. De wedstrijden worden gehouden in het Emmagebouw en beginnen om 19.30 uur. De inlegkosten zijn slechts 3,50 euro per persoon.

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.