Home / / Kinderfeest in de Bombardon

Kinderfeest in de Bombardon

NIEUWLEUSEN – Op maandag 18 oktober is er weer de jaarlijkse Vakantie-Bijbel-Club in Nieuwleusen. Alle kinderen vanaf vier jaar zijn van harte welkom in de Bombardon (Burgemeester Backxlaan 181) ook wel bekend als het ‘Crescendo-gebouw’. Er wordt weer samen gezongen onder begeleiding van veel vrijwilligers en muzikanten. Met vertelling, toneel, muziek en film worden de kinderen meegenomen in een verhaal met het thema ‘Volgen’. Daarna wordt er onder het genot van wat drinken en lekkers geknutseld aan een werkje aan de hand van het thema. Het resultaat mag iedereen mee naar huis nemen. Het feest begint om 14.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes zijn van harte welkom. Neem bij vragen contact op met 06-44535160 of mail naar kimgruppen@hotmail.com.

Lees ook

Hilbert Moerman wederom lijsttrekker van PvdA Ommen

OMMEN – PvdA Ommen heeft besloten om, na een jarenlange samenwerking met de afdeling Hardenberg, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.