Home / Uncategorized / Joep Wennemars kwalificeert zich voor NK afstanden in Heerenveen

Joep Wennemars kwalificeert zich voor NK afstanden in Heerenveen

DALFSEN – Afgelopen zaterdag werd op IJsbaan De Schegge in Deventer de IJsselcup verreden. Dalfsenaar Joep Wennemars kwam als winnaar uit de bus. De Dalfsenaar, lid van IJsclub Stokvisdennen, was op zijn ‘thuisbaan’ in Deventer de beste over een klassement van twee afstanden, namelijk de 500 en 1500 meter. De 19-jarige rijder van TalentNED kreeg die trofee door een vijfde plek op de 500 meter (36,24) en een vierde plek op de 1500 meter (1.51,09). Door winnaar te worden van de IJsselcup werd een startbewijs verdient voor de Daikin NK Afstanden, die van 29 tot en met 31 oktober in Heerenveen zullen worden gehouden. Zowel op de 500 als op de 1500 meter slaagde Wennemars in zijn missie. De Dalfsenaar die dit seizoen voornamelijk juniorenwedstrijden rijdt, mag dan meedoen met de ‘grote jongens’.

Lees ook

Oliebollenactie Excelsior aangepast

DALFSEN – De meeste inwoners hebben inmiddels een flyer in de bus gehad over de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.