Home / / Inloopuurtje Lokale Partij Ommen

Inloopuurtje Lokale Partij Ommen

OMMEN – Op maandag 4 oktober houdt de fractie van de LPO van 19.30 tot 20.30 uur een inloopuurtje in De Carrousel. Er wordt gesproken over de beleidsuitgangspunten van de nieuwe wet inburgering en de realisatie van een nieuwe versie van de skatebaan. Belangstellenden zijn welkom om mee te praten en hun mening te laten horen. Indien datum en tijd niet passen, kan er over deze of andere onderwerpen contact opgenomen worden met de LPO via: fractielpo@gmail.com.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.