Home / / Inloopuurtje ChristenUnie Ommen

Inloopuurtje ChristenUnie Ommen

OMMEN – Voor de fractie van de ChristenUnie Ommen is het weer mogelijk om inloopuurtjes te houden. Gerard Marsman fractievoorzitter: “Wij horen graag van onze inwoners van de gemeente Ommen wat er speelt en waarover men graag met ons van gedachten wil wisselen. Dat kunnen onderwerpen zijn die op de agenda van de raad of commissie staan, maar ook losstaande onderwerpen.” De eerstvolgende mogelijkheid is de fractievergadering van maandag 25 oktober die de CU in de Carrousel in Ommen houdt (Flex 1 kamer). Een ieder is van harte welkom tussen 20.00 – 21.00 uur. Mocht dat niet lukken, dan kan er contact opgenomen worden met de ChristenUnie Ommen via fractie@ommen.christenunie.nl.”

Lees ook

Kindplein Oost concrete stap dichterbij

OMMEN – Woensdag 1 december hebben Stichting Floreant (CBS De Kardoen), Stichting OOZ (OBS Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.