Home / / Inloopspreekuur OV in de Overkant

Inloopspreekuur OV in de Overkant

DALFSEN – Nu het reizen met het openbaar vervoer niet alleen meer voor noodzakelijke reizen geldt, starten de OV-ambassadeurs weer met een inloopspreekuur in zalencentrum de Overkant.

Reizigers kunnen hier terecht tijdens het inloopspreekuur op donderdag 28 oktober tussen 10.30 en 11.30 uur. Er is dan volop de mogelijkheid om vragen over het openbaar vervoer te stellen. Naast de fysieke inloopspreekuren kan men ook gebruik blijven maken van het telefonisch spreekuur. Op doordeweekse ochtenden en op enkele vaste middagen en avonden zitten de ambassadeurs klaar om telefonisch of via beeldbellen OV-vragen te beantwoorden. Het telefoonnummer is: 038 – 303 70 10. De helpdesk is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Op maandag en woensdag van 18.30 tot 20.00 uur en op dinsdag en donderdag van 13.30 tot 15.00 uur.

Lees ook

Kindplein Oost concrete stap dichterbij

OMMEN – Woensdag 1 december hebben Stichting Floreant (CBS De Kardoen), Stichting OOZ (OBS Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.