Home / / In de voetsporen van Krishnamurti

In de voetsporen van Krishnamurti

OMMEN – Op zaterdag 9 en op zondag 10 oktober staan er twee wandelingen en yogaworkshops op het programma, die een kennismaking bieden met het leven en de gedachtegang van Krishnamurti. Deze activiteiten worden begeleid door vijf dames uit Ommen in samenwerking met Felix Wilbrink. Deelname kan zonder aanmelding en is kosteloos. Op zaterdag 9 oktober start de wandeling op het parkeerterrein tegenover de Steile Oever om 10.00 uur. En op zondag 10 oktober is het startpunt op het parkeerterrein bij kasteel Eerde om 12.00 uur. Bel of mail voor meer informatie naar Brigitta Wemekamp-Koopman: 06-54310157/brigittakoopman@hotmail.com.

Lees ook

Gratis cursus ‘Kennismaken met Mindfulness’

DALFSEN – Op donderdag 28 oktober start Impluz met de populaire cursus ‘kennismaken met Mindfulness’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.