Home / / Herman Boezelman 40 jaar in dienst bij Plastiform

Herman Boezelman 40 jaar in dienst bij Plastiform

(Advertorial)

OMMEN – Afgelopen dinsdag 5 oktober was het 40 jaar geleden dat Herman Boezelman voor het eerst bij Plastiform binnenkwam. Vers van school kwam hij in dienst bij Sam van Rooijen. Plastiform zat toen nog ‘over de brug’ aan de Wolfskuilstraat. Herman kwam op de fiets naar het werk en heeft de eerste jaren voornamelijk bij de verlijming en persen gewerkt. Hier worden de HPL toplagen en de kernen verlijmd tot één geheel.

In 1992 is Plastiform overgenomen door Peter Berendsen en daarmee verhuisde het bedrijf naar industrieterrein de Strangen. Hierdoor kon Herman fijn lopend naar het werk. Bij de nieuwbouw in 1997 werd er ook een nieuwe opdeelzaag aangeschaft die helemaal computergestuurd is. “Herman werd hier de operator van en heeft zich deze machine helemaal eigen gemaakt. Sindsdien is hij onze topzager”, aldus de collega’s van Plastiform. Herman kan supersnel hoofdrekenen en weet precies hoe hij de afmetingen, die gezaagd moeten worden, het voordeligst uit een plaat kan zagen. Meestal nog beter dan de computer dit optimaliseert. Inmiddels staat er alweer een nieuwe opdeelzaag, die Herman ook al weer van binnen en van buiten kent.

Topwerk

Sinds 2019 is Bjørn den Bezemer de nieuwe eigenaar van Plastiform en vinden er vele verbeteringen en optimalisaties in het productieproces plaats, met name door de aanschaf van nieuwe machines en software. “Gelukkig”, zeggen zijn collega’s, “kunnen we tijdens deze veranderingen er altijd op vertrouwen dat Herman topwerk levert achter de zaag en iedereen van materiaal voorziet. En daarbij zijn er ook dagen dat hij nog graag zijn oude werk bij de persen weer oppakt. Bij Plastiform zijn we erg blij met deze loyale collega waar we op kunnen rekenen en we hopen dan ook dat Herman nog lang voor en met ons kan blijven werken. Nóg 40 jaar zal niet gaan, maar zijn pensioen wil hij graag bij Plastiform halen.”

Lees ook

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.