Home / / Gezelligheidsbridge in het Emmagebouw

Gezelligheidsbridge in het Emmagebouw

DALFSEN – Deze maand houdt de Bridgeclub Dalfsen de Gezelligheidsbridge op 5 en op 26 november. In de maand erna op 10 december. Tussen 15.30 en 18.00 uur is iedereen die kan bridgen op bovengenoemde data welkom in het Emmagebouw. Ook niet-leden zijn welkom, evenals spelers zonder bridgepartner. Bij Gezelligheidsbridge is er geen sprake van een competitie: de ontmoeting met andere bridgers is even belangrijk als het spel zelf. Na twee rondes van circa een half uur, is er een kwartier pauze. Wie mee wil doen, moet even vóór 15.30 uur aanwezig zijn. De toegangsprijs is 3,50 euro en een deel daarvan wordt besteed aan versnaperingen. Drankjes dienen zelf te worden betaald.

Lees ook

Hilbert Moerman wederom lijsttrekker van PvdA Ommen

OMMEN – PvdA Ommen heeft besloten om, na een jarenlange samenwerking met de afdeling Hardenberg, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.