Home / / Gebakjesactie groot succes in de week van de Ontmoeting

Gebakjesactie groot succes in de week van de Ontmoeting

REGIO – Het was al vroeg druk bij plaatselijke bakkers Borger, Timmer en Van der Most op donderdag 7 en vrijdag 8 oktober. In totaal kwamen er maar liefst 150 mensen vanuit de gebakjesactie, twee gratis gebakjes ophalen. Hiermee brachten zij een bezoek aan iemand die ze een warm hart toedragen.

Het was de week van de Ontmoeting. Een week waarin men wat extra naar elkaar omkijkt door op bezoek te gaan bij inwoners, die niet altijd evenveel sociale contacten hebben. Ook op ander plekken werd er aandacht aan besteed. Zo kwam in de Mozaïek in Lemelerveld een groep van Partou kinderopvang spelen bij de koffie-inloop: een bijzondere ontmoeting tussen erg jong en ‘wat ouder’. Jongeren van het Agnieten College in Nieuwleusen speelden een potje koersbal in de Spil met de koersbalgroep Nieuwleusen. En een andere groep van het Agnieten College bezocht De Olmen, waar met de bewoners gesport werd in ‘de beweegtuin’.

De organisatie van de gebakjesactie is in handen van Saam Welzijn, Wijz Welzijn en Evenmens in de gemeente Dalfsen en Ommen, het wordt gesponsord door Lions Ommen/Dalfsen en ondersteund door de lokale bakkers.

Lees ook

Oud papier Ommen

OMMEN – De leden van de Ommer muziekverenigingen De Bazuin, Soli Deo Gloria en Crescendo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.