Home / / Garageverkoop Stichting Ommen voor Oekraïne

Garageverkoop Stichting Ommen voor Oekraïne

OMMEN – Wegens enorm succes houdt de Stichting Ommen voor Oekraïne op zaterdag 13 november tussen 9.00 en 13.00 uur een (kerst) garageverkoop vanuit het depot aan de Haven Oost 20 (naast het inloophuis). Het assortiment is uitgebreid met kerstartikelen van ‘buurman’ Meijerink. De opbrengst is bestemd voor een bejaardentehuis ten behoeve van twintig ouderen in Velicky Lutsky, het dorp waar ze zelf ook wonen. Voor informatie kan contact opgenomen worden met J. Hofmeijer tel. 06-24971383 of E.Martens tel. 06-12613437.

Lees ook

Sportclub Lemele laat rode lantaarn achter in Rijssen

RIJSSEN – Op de Koerbelt in Rijssen mocht sportclub Lemele de nare afdronk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.