Home / / EHBO heeft innamepunt voor petflesjes

EHBO heeft innamepunt voor petflesjes

HOONHORST/DALFSEN – Recentelijk is de EHBO-vereniging officieel een vrijwillig innamepunt voor petflesjes met het statiegeldlogo geworden. Inwoners die de vereniging willen steunen, kunnen flesjes met het statiegeldlogo deponeren en daarmee doneren via de minicontainer op Baarsmastraat 14 in Dalfsen. Deze mini-container gaat ook mee naar diverse evenementen. Zo wordt zorg gedragen voor minder afval en de vereniging heeft een extra zakcentje. Indien het om grotere aantallen gaat, dan haalt de vereniging deze graag op.

Lees ook

Gemeenteraad Dalfsen neemt besluit over zoekgebied Dalfserveld-West

Strenge voorwaarden voor opwekken duurzame energie DALFSEN – Na uitgebreid onderzoek is Dalfserveld-West het meest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.