Home / / De VOV maakt zich op voor gemeenteraadsverkiezingen 2022

De VOV maakt zich op voor gemeenteraadsverkiezingen 2022

OMMEN – Op 15 september is de jaarlijkse openbare ledenvergadering van de VOV (Volkspartij Ommen Vooruit) gehouden. Tijdens de ledenvergadering kwamen de gebruikelijke zaken aan de orde en keek de partij vooruit naar de komende gemeenteraadsverkiezingen.

“De inwoners van de gemeente zullen meer dan ooit centraal komen te staan bij de VOV. Fractievoorzitter Gerrit De Jonge zal zoals het nu lijkt, ook weer de lijsttrekker worden voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Als het aan ons ligt wordt deze ervaring aangevuld met het enthousiasme van nieuwe jonge leden die zich kandidaat hebben gesteld. Een perfecte mix”, aldus raadslid Gerrit Middelkamp. “We zijn blij met de nieuwe kandidaten. Het is een teken dat de standpunten van de partij ook leven onder de jongeren van Ommen. Zij willen echt een andere weg in slaan. Hiermee is dan ook meteen de parallel te trekken met de landelijke politiek, waarbij een groot deel van Nederland van mening is dat het inhoudelijk beter moet. De VOV kan zich vinden in deze tendens. Ook in Ommen verdient de inwoner beter! Gezapig doorgaan zoals de afgelopen periode is wat de VOV betreft geen optie. Het is aan de kiezer om aan te geven dat het anders kan. ‘Van de straat naar in de raad’.”

De VOV kijkt vol vertrouwen uit naar de gemeenteraadsverkiezingen 2022. Bij de vorige verkiezingen zijn er twee zetels behaald. Middelkamp: “Wij rekenen op de kiezer. Samen voor het beste resultaat gaan! Heeft u in aanloop naar de verkiezingen punten waar wij volgens u zeker rekening mee moeten houden, dan houden we ons daarvoor van harte aanbevolen. Bezoek ons eens op dinsdagochtend tijdens de weekmarkt, we zijn dan te vinden op het terras bij Flater of stuur een mail naar info@vov-ommen.nl. In januari stellen we de definitieve kandidatenlijst vast, samen met het verkiezingsprogramma.”

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.