Home / / De Vechtdalverbinding: van Ommen naar Zwolle

De Vechtdalverbinding: van Ommen naar Zwolle

OMMEN – De KBO-PCOB Ommen (seniorenbond) houdt op 26 oktober een informatieavond over de Vechtdalverbinding. Met behulp van verschillende presentaties en filmpjes laten de provinciale projectleiders Henry Uiterwijk en Age Beuving zien hoe de weg tot stand is gekomen.

Met de Vechtdalverbinding worden de wegen van Ommen naar Zwolle (N-340) en de weg van Zwolle naar Balkbrug (N-377) aangeduid. Er is heel wat veranderd aan de weg van Ommen naar Zwolle en het is nog niet helemaal klaar. Ook Balkbrug heeft met de tunnel onder de N-377 een ander aanzicht gekregen. Waarom dat allemaal is gebeurd is te horen op deze informatieavond.
Belangstellenden en leden zijn hartelijk welkom om 19.45 uur in de Kern te Ommen. Er zijn geen kosten aan verbonden en koffie/thee wordt aangeboden. In verband met de geldende coronamaatregelen is de seniorenbond genoodzaakt bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs te vragen.

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.