Home / / Crescendo treedt op met de Trinity Band

Crescendo treedt op met de Trinity Band

OMMEN – Op 16 oktober treedt het blaasensemble van Crescendo als gastorkest op bij Trinity Wereldwijs. Het optreden vindt plaats in de Koningskerk, Landsheerlaan 5 in Zwolle, aanvang 16.15 uur. Crescendo Ommen maakt voor deze keer deel uit van de Grote Familietour van de band. Zij spelen samen met Trinity het nummer ‘Mensenkind’. Bij het optreden zijn de coronaregels van kracht. Kaarten zijn te verkrijgen via de website www.bandtrinity.com.

Lees ook

Lampie: Ommermars

In 99 van de honderd ochtenden ben ik als eerste op. Een paar uur later …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.