Home / / Burgeon geeft grote show weg in de Spil

Burgeon geeft grote show weg in de Spil

NIEUWLEUSEN – Op zondagmiddag 24 oktober treedt de band Burgeon op in de Spil van 14.00 tot 16.00 uur.

De band Burgeon bestaat uit zes eigenwijze muzikanten die hun liefde voor akoestische muziek combineren met een gedurfde zoektocht naar het leven. Met een akoestische sound, oprechte teksten en meeslepende melodieën nemen de leden de luisteraars mee in hun wereld.

‘Wooden sound’

De nummers worden samen geschreven en de band laat zich inspireren door zowel de verwondering van het leven als de vragen die het met zich mee brengt. Door de akoestische muziekstijl met tinten van country en folk in combinatie met een grote variatie aan instrumenten wordt een karakteristieke sound gevormd, door henzelf ook wel ‘wooden sound’ genoemd. Net zoals hout, dat nooit stopt met vormen, is geen enkel nummer ooit écht helemaal uitgegroeid. Ze laten zich steeds weer opnieuw inspireren en hierdoor is ieder optreden uniek. Deze middag hanteert de organisatie de geldende coronamaatregelen. De entree bedraagt 7,50 euro inclusief een consumptie. Kijk hiervoor op de website

www.despilnieuwleusen.nl

Lees ook

Gemeenteraad Dalfsen neemt besluit over zoekgebied Dalfserveld-West

Strenge voorwaarden voor opwekken duurzame energie DALFSEN – Na uitgebreid onderzoek is Dalfserveld-West het meest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.