Home / / Boer&Toekomst Vechtdal nodigt zorgverleners uit

Boer&Toekomst Vechtdal nodigt zorgverleners uit

DALFSEN/HARDENBERG – Voor zorgverleners die regelmatig een agrarisch bedrijf bezoeken, organiseert Platform Boer&Toekomst Vechtdal informatieavonden in onder meer Dalfsen en Hardenberg.

Thuiszorgmedewerkers, mantelzorgers, leerkrachten en/of familieleden zijn van harte uitgenodigd om op 3 november in Hardenberg of op 11 november in Dalfsen deze interactieve avond bij te wonen.

Steun

Als er zorgen zijn op een agrarisch bedrijf kan dat voor de boer, het gezin en het vee grote gevolgen hebben. Agrariërs lopen vaak niet met hun zorgen te koop, terwijl erover praten juist enorm kan helpen. Zorgverleners kunnen de boer of boerin écht tot steun zijn door effectief in gesprek te gaan. Ook als de beschikbare tijd beperkt is. Hoe dat vakkundig en respectvol kan? Dat leren deelnemers met behulp van twee communicatietrainers: Moniek Vossebeld van Motiverend gesprek en Esther Ruitenberg van Groei-in-verandertaal. De interactieve avond start om 19.30 uur en de toegang is vrij. Aanmelden kan door te mailen naar: boerentoekomstvechtdal@gmail.com, of bel naar: 06-47768312.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.