Home / / Bingo in De Olmen

Bingo in De Olmen

NIEUWLEUSEN – Saam Welzijn houdt met enige regelmaat bingomiddagen in De Olmen. Op iedere tweede woensdag van de maand, iedere vrijdag in de oneven weken en op iedere laatste zaterdag van de maand kunnen liefhebbers tussen 14.00 en 16.30 uur meespelen. De data om te bingo-en in november zijn: vrijdag 5 november, woensdag 10 november en zaterdag 27 november. Er worden meerdere rondes gespeeld en er zijn leuke prijzen te winnen. Neem bij vragen contact op met Saam Welzijn via: 0529-793013.

Lees ook

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.