Home / / Bingo in Beerzerveld

Bingo in Beerzerveld

BEERZERVELD – Op vrijdag 15 en 22 oktober is er een bingo in Beerzerveld. Er zijn mooie prijzen te winnen waaronder boodschappenmanden, vleesschotels en vele andere prijzen. De hoofdprijs is maar liefst 120 euro. Bij binnenkomst is het noodzakelijk een corona QR-code, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag te laten zien. De bingo wordt gehouden in De Garve, Westerweg 40 (achter de hervormde kerk). De zaal is open vanaf 19.00 uur en de bingo begint om 20.00 uur.

Lees ook

Leren breien en haken

NIEUWLEUSEN – Sinds de versoepeling van de coronamaatregelen is het weer mogelijk om te (leren) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.