Home / / Biljarten op de vrijdagmiddag

Biljarten op de vrijdagmiddag

NIEUWLEUSEN – Vanaf 5 november zijn zowel dames als heren van harte uitgenodigd om een potje te komen biljarten. Dit is iedere vrijdagmiddag mogelijk tussen 14.00 en 16.00 uur in het nieuwe gebouw van de biljartvereniging aan de Backxlaan 117 in Nieuwleusen. Beginnende en ervaren biljarters zijn van harte welkom. Er staan vier biljarttafels klaar en belangstellenden kunnen kiezen uit de aanwezige keus om mee te oefenen. Daarnaast is er begeleiding voor de beginnende biljarter. Mocht er wel interesse zijn, maar er is geen vervoer dan kan dit worden geregeld. Bel voor meer informatie en aanmelding naar Bennie Pot, tel: 06-11095383.

Lees ook

Sportclub Lemele laat rode lantaarn achter in Rijssen

RIJSSEN – Op de Koerbelt in Rijssen mocht sportclub Lemele de nare afdronk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.