Home / / Big bands on stage in de Spil

Big bands on stage in de Spil

NIEUWLEUSEN – Op zaterdag 23 oktober treden twee big bands op in Kulturhus de Spil. Het zijn Apollo uit Goor en de big band Meander uit Zwolle.

Deze laatste was in 2019 al eens live te bewonderen, tijdens het SPIL midzomerfestival. Het succes was zo groot, dat de organisatie beloofde dit gezelschap nog eens uit te nodigen voor een muzikale act.
‘’Het heeft door Covid even op zich laten wachten, maar nu we weer het een en ander mogen organiseren, gaan we meteen van start met tal van leuke activiteiten voor de inwoners van Nieuwleusen en omstreken,” aldus Keijzer, manager van Kulturhus de Spil. Onder de bezielende leiding van dirigent Albert Dam stonden de leden de afgelopen jaren al voor een divers publiek. Zo reisde het gezelschap van Afrika, naar Amerika en van Amerika naar Azië. “Optreden in Nieuwleusen voelt daarom een beetje als een thuiswedstrijd”, aldus de band.

Om 19.30 treedt de big band Apollo uit Goor op, waarna een pauze volgt tot 21.15. Daarna is het tijd voor big band Meander van 21.15 tot 22.15 uur. Een kaartje is te bestellen via de website van Kulturhus de Spil en kost 7,50 euro p.p. inclusief een consumptie (de entree is op basis van de geldende coronamaatregelen – vaccinactieplicht). Deze avond wordt gehouden in de sporthal van Kulturhus de Spil en zal voor deze muzikale avond volledig omgetoverd worden tot een warme en sfeervolle ruimte.

www.despilnieuwleusen.nl/

Lees ook

Sportclub Lemele laat rode lantaarn achter in Rijssen

RIJSSEN – Op de Koerbelt in Rijssen mocht sportclub Lemele de nare afdronk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.