Home / / Bibliotheek Salland weer helemaal open

Bibliotheek Salland weer helemaal open

OMMEN – Sinds maandag 27 september zijn de vestigingen van de Bibliotheek Salland weer volledig geopend. Om de bibliotheek binnen te mogen, is geen coronatoegangsbewijs nodig. Ook vervalt de maximale hoeveelheid bezoekers en is het afgelopen met de ongezellige looproutes en afgeplakte werkplekken. Schoolklassen kunnen weer samen boeken komen ruilen. Deelnemers van cursussen of bezoekers van het Digitaal Café kunnen ook weer gewoon aanschuiven. “We zijn erg blij dat de bibliotheek vanaf maandag weer zo toegankelijk wordt als we graag willen zijn”, zegt directeur-bestuurder Sabine Tielenius Kruythoff. Wat daarbij ook helpt, zijn de ruime extra openingsuren zonder personeel. In de bibliotheek vind je naast boeken talloze andere mogelijkheden om te genieten, te leren, te werken of te ontspannen. De openingstijden zijn te vinden op

www.bibliotheeksalland.nl

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.