Home / / Atleten ACO presteren prima op Marathon Rotterdam

Atleten ACO presteren prima op Marathon Rotterdam

ROTTERDAM – Zondag werd onder ideale omstandigheden de Marathon Rotterdam gelopen. Winnaar werd de Belg Bahir Abdi. De winnaar van Olympisch brons kwam solo over de eindstreep in een tijd van 2.03.35 uur. Dan hebben we het over de absolute wereldtop. In de schaduw van Abdi liepen veel atleten hun eigen race en gingen voor een persoonlijke topprestatie. Onder hen vier atleten welke getraind worden door Henk Weteringe. De loopcoach van ACO van Elderen maakte trots en verheugd melding dat vier door hem getrainde atleten de Coolsingel bereikten in uitstekende eindtijden. Serge Hofkamp liet de chronometer stoppen bij 3.00.34 uur. Herman Drost bereikte de eindstreep in 3.49.00 minuten. Annelin de Jong deed 3.52.00 uur over de om en nabij 42 kilometer en Wim Kosse was na 3.53.00 uur binnen. “Mooie tijden. Ben zeer trots op de prestaties van de atleten”, glunderde Weteringe.

Lees ook

Gemeenteraad Dalfsen neemt besluit over zoekgebied Dalfserveld-West

Strenge voorwaarden voor opwekken duurzame energie DALFSEN – Na uitgebreid onderzoek is Dalfserveld-West het meest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.